MERSİN / AKDENİZ - Sosyal Hizmetler İlkokulu

Ara

ilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleşen yarışma sonucunda en iyi cümle olarak, 4-E sınıfından Medine Elif PARSUK’un cümlesi ve afişi seçilmiştir.

“Samsun limanına demir atan geminin tüten dumanı anayurda umut oldu.”

Kas

Bir 10 Kasım'da daha cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü milletçe özlemle yâd ediyoruz.   Kahraman ecdadımızın istiklal ve istikbal mücadelesini cumhuriyetle taçlandıran, evlatlarımıza bölgesinde örnek, dünyada saygın bir ülke armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını her daim hayırla hatırlayacağız.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. yılına yaraşır bir şekilde kutladık. Bu coşkulu kutlamanın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Erasmus Günleri etkinlikleri başlamıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimze teşekkür ederiz.

Eyl

Mersin Barosuna kayıtlı Avukat Sahra Düzgün TUCEL Okulumuzu ziyaret etmiş, aldığı kırtasiye malzemelerini öğrencilerimize dağıtmıştır. Kendisine ziyareti ve destekleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan törenle icra edildi.

Mrt

Velilerimize Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından doğal afet semineri verilmiş olup Okul Müdürümüz tarafından da bilgilendirme yapılmıştır.

Ock

5267 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfın önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin arttırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl ocak ayının ikinci haftası "Enerji Verimliliği Haftası" olarak kutlanmaktadır.

"Enerji daha güçlü atılımlar için birikimdir."

Ara

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma için hazırladığımız e-gazetemiz. Şehitlerimize tekrardan rahmet diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

Aile Okulu Kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu gün Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Mikail EREN okulumuza teşrif edip kursiyerlerimizi ziyaret etti. Sayın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısına destekleri ve ilgileri için teşekkür ederiz.

Eyl

Kodlama, pano çalışmaları ve gösteriler gibi çeşitli etkinliklerle okulumuzda İlköğretim Haftası öğrencilerimiz ile birlikte coşkuyla kutlandı.

YAŞLILARLA KİTAP OKUYORUZ

İnsanoğlunun en yaratıcı formu olan çocuklarımızı, en tecrübeli ve bilgili formu olan yaşlılarımızla "Yaşlılarla Kitap Okuyoruz" etkinliğinde buluşturduk.

Kitap okumak beynimizin en önemli besinidir